Admitere 2023

 

 


Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca va desfăşura în anul 2023 în cadrul Concursului de admitere un Test de admitere la nivel licenţă şi un Interviu de admitere la nivel master.


Test de admitere - nivel licenţă

Testul de Admitere se va desfăşura la sediul facultatii şi va consta într-o probă scrisă de tip test grilă (nouă întrebări), cu durata de 1 oră şi 30 de minute. Pentru Testul de Admitere, candidaţii vor putea alege una dintre următoarele discipline: Chimie Anorganică, Chimie Organică, sau Matematică-algebră.

Tematica Testului de Admitere (elaborată în conformitate cu Programa şcolară pentru clasele de liceu şi cu Programele pentru disciplinele examenului de Bacalaureat Naţional), precum şi Modelele de subiecte se pot consulta pe pagina: http://www.chem.ubbcluj.ro/admitere/tematica.html

Pentru anul 2023, Nota de admitere la Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică se compune din 20% Test de admitere şi 80% Media generală la examenul de Bacalaureat.

Aşteptăm întrebările candidaţilor legate de Testul de admitere pe adresa: admitere.chem@ubbcluj.ro


Interviu de admitere - nivel master

Detalii privind organizarea Concursului de admitere la nivel master şi modul de desfăşurare al interviului se găsesc la adresa http://www.chem.ubbcluj.ro/admitere/regulament.html


Calendarul admiterii vara 2023: click aici

Toate detaliile legate de Admiterea 2023 (nivel licenţă şi master) se pot consulta accesând meniul "Admitere" din partea stângă.