Admitere 2024

 


În anul 2024, concursul de admitere la Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică, Universitatea Babeş-Bolyai, se desfăşoară în două sesiuni. Înscrierea pentru anul 2024 se face online, conform calendarului anunţat.

Candidatii sunt responsabili de incarcarea pe platforma/transmiterea corecta a tuturor documentelor prevazute in Regulamentul de admitere al Universitatii Babes-Bolyai.

Pentru ocuparea posibilelor locuri rămase vacante se va organiza o a doua sesiune după un calendar care se va afişa după finalizarea sesiunii din vară.


Pentru a fi complet informaţi referitor la condiţiile de desfăşurare a concursului de admitere în anul universitar 2024-2025, vă rugăm să descărcaţi şi să consultaţi în întregime Regulamentul cadru de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai, precum şi Anexa Facultăţii de Chimie şi Inginerie Chimică la Regulamentul UBB pentru Admitere.


Oferta educationala nivel licenta nivel master

Înscrierea online, valabilă pentru toate facultăţile Universităţii Babeş-Bolyai la care candidatul doreşte să se înscrie la Concursul de Admitere pentru anul universitar 2024-2025:

Link inscriere Admitere 2024


Tutorial inscriere


INTERVIUL PENTRU ADMITEREA LA MASTER VA AVEA LOC IN DATA DE 24 IULIE 2024 INCEPAND CU ORA 10:00 LA SEDIUL FACULTATII

Programare interviu MASTER Comisia de limba romana Comisia de limba maghiara Comisia de limba engleza

Liste medii licenta Detalii


- documente necesare la confirmarea locului ocupat, nivel licenţă, respectiv nivel master;

Înscrierea la doctorat în domeniile Chimie şi Inginerie Chimică se face online.
Detalii pe site-ul Institutului de Studii Doctorale al Universităţii Babeş-Bolyai.