|
Controlul analitic al calitatii produselor - Curs Cobzac Simona Sala 88 |
Analiza de urme - Curs Tarsiche Irina Sala 88 |
Analiza de urme - Lab Tarsiche Irina L 106 AI |
|
|
Toxicologie alimentara - Curs Cimpean Mirela Fac. biologie - Sala ECO 3 |
Toxicologie alimentara - Lab Cimpean Mirela Fac. biologie - Sala ECO 3 |
Materiale cu proprietati speciale - Lab Misca Radu L 14 |
Biotehnologii in industria alimentara - Lab Vari Hajnal L 36 BIO |
Produse zaharoase si de patiserie - Curs David Luminita Sala 97 |
|
|
|
|
Materiale cu proprietati speciale - Curs Misca Radu Sala 132 |
Managementul calitatii si legislatie specifica - C+S Ilies Liviu L 133B |
Conditionarea produselor in industria alimentara - Curs Turdean Graziella L 216 CIN |
|
|
|
|
|
|
|
Biotehnologii in industria alimentara - Curs Tosa Monica Sala 97 |
Controlul analitic al calitatii produselor - Lab Cobzac Simona L 222 ANA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|