|
Conditionarea produselor in industria alimentara - Curs Turdean Graziella Sala 125 |
Transfer termic si aparate termice - Lab Misca Radu L 44 ING |
Analiza instrumentala - Lab Casoni Dorina L 106 AI |
|
|
|
|
Managementul clasei de elevi - Curs Timofte Roxana Sala 88 |
|
|
Analiza instrumentala - Curs Frentiu Tiberiu Amfiteatrul ISD |
Conditionarea produselor in industria alimentara - Lab (14 ore modular) Turdean Graziella L 216 CIN |
|
|
|
|
|
|
Bazele ingineriei reactiilor chimice - Curs Cormos Calin Sala 97 |
Chimie alimentara - Curs David Luminita Sala 88 |
Chimie alimentara - Sem Sacalis Carmen Sala 129 |
|
|
|
|
Practica pedagogica Timofte Roxana Lic. Terapia |
Bazele ingineriei reactiilor chimice - S+L Szima Szabolcs Sala 129 |
|
|
Transfer termic si aparate termice - Curs Misca Radu Sala 48 |
Transfer termic si aparate termice - Sem Misca Radu Sala 48 |
Engleza pentru stiinta si tehnologie - Curs Teglas Camelia Sala 48 |
Engleza pentru stiinta si tehnologie - Sem Teglas Camelia L 38 LB |
|
|
|
|